Nyitva tartás:
H-Cs: 08-17;
P: 08-15;
Szombat-Vasárnap: ZÁRVA
Cím: Kecskéd, Hunyadi út 5.
Telefon: +36 (34) 478 - 225
Mobil: +36 (30) 906-2713
Fax.: +36 (34) 478 - 225
E-mail:
KÖSZÖNTŐ

Üdvözlöm autóvillamossági szervizem internetes oldalán!

Remélem weboldalam elnyeri tetszését mind a tartalom és struktúra, mind a kezelhetőség és az elérhető szolgáltatások tekintetében. Szeretnék oldalaimon sok hasznos információval szolgálni minden új és visszatérő látogatóm számára. Melynek megfelelően folyamatosan frissítjük és bővítjük azokat. Ha bármilyen észrevétele lenne, kérem jelezze azt felém e-mailban vagy az önnek legmegfelelőbb elérhetőségemen keresztül. Bízom benne, hogy termékeim és szolgáltatásaim közt megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást és ennek megfelelően hamarosan partnereim vagy megelégedett ügyfeleim közt üdvözölhetem. Amennyiben valamely termékemmel vagy szolgáltatásommal kapcsolatban kérdése lenne, akkor szívesen várom azzal kapcsolatos megkeresését is elérhetőségeimen.

Örömömre szolgál, hogy felkereste honlapomat, mielőtt azonban végigböngészné a weblapon található ismertetőket és információkat, kérem ismerkedjen meg tevékenységemmel és cégemmel az alábbi rövid bemutatkozás alapján.

Üdvözlettel:Üdvözlettel:

JUHÁSZ TAMÁS

CÉGISMERTETŐ

Műhelyemben, a kor színvonalának megfelelő célműszerek alkalmazásával vállalom különböző autóvillamossági problémák szakszerű megoldását.

Fő tevékenységeim közé tartozik az autóklímák illetve állófűtések javítása-beszerelése és az ezek javításához szükséges alkatrészek beszerzése, értékesítése. Ezeken kívül kiemelném a /ma már nélkülözhetetlen/ biztonságtechnikai berendezések /aktív-passzív rendszerek, riasztók, központizárak/ javítását, ezek beszerelését-értékesítését, melyek MABISZ által elfogadottak minősített termékek.

Illetve a az elektronikus motordiagnosztikai rendszerek alkalmazását, melyeknek köszönhetően gyors és pontos hibameghatározásra nyílik lehetőség.


Ezeken felül még:

 • Elektronikus autódiagnosztika
 • Hibakód lekérdezés + törlés, számítógépes autódiagnosztika
 • Autóklíma BEÉPÍTÉS, JAVÍTÁS, ALKATRÉSZEK BESZERZÉSE
 • ÁLLÓFŰTÉSEK BESZERLÉSE, JAVÍTÁSA, SZERVIZELÉSE
 • Indítómotorok-generátorok javítása és felújítása
 • Akkumlátorok értékesitése(EXIDE)
 • Váltózárak beépítése (DEFEND)
 • Komplett HIFI rendszerek beépítése
 • Rádiók, CD, erősítők beszerelése-javítása
 • Rádiótelefon kihangosítók és antennák beszerelése
 • Riasztók, központi zárak, ablakemelők beépitése és javitása
 • Ködfényszórók, pótféklámpák utólagos beépítése (Hella világítástechnika)

Munkám középpontjában mindig Ön, /a megrendelő áll/ így mindenkor igyekszem megrendelőim igényeinek maximálisan megfelelni.

Ezek után kérem tekintse meg honlapomat, majd válassza ki az Ön számára legfontosabb, legérdekesebb területünket és amennyiben ezekkel kapcsolatos problémája, kérdése támadna forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeimen vagy személyesen műhelyemben.

autóklíma javítás

autóklíma szervíz

klíma töltés

klíma tisztítás

ózonos klíma tisztítás